Relaterede Lunge Sygdom På Fremmarch?

sundheds r?dgivning

Norene Anderson har været en skribent siden 2003. Hun er også registreret sygeplejerske med ekspertise inden for en bred vifte af medicinske tilstande og behandlinger. Anderson fik sit associeret grad i sygepleje fra Lincoln University i Jefferson City, Mo. Med den tilstrømning af migration til USA, sygdomme er mere tilbøjelige til at blive spredt. Sygdomme, der blev korrigeret i fortiden har nu brød ud igen sammen med udsættelse for ukendte sygdomme. SWIMMINGPOOLS, offentlige, park distrikter , KFUM ' s, lejlighedskomplekser, ejerlejlighed komplekser kan være den skyldige. Svømmebassiner er en sump af kemikalier ( hvoraf meget er udryddet med solen), og bakterier, der er i og omkring den, og med mange mennesker, svømning samtidig metode til at dræbe off sygdomme og kim anvendes for øjeblikket, synes tilstrækkelige til at afværge de forskellige sygdomme bragt i fra 3. verdens lande. Mere forskning og beskyttelse for Amerikanerne bør være insisterede på med SWIMMINGPOOLS.

ADDONS
Taneral Pro

GBD 2015 skabt en sammenfattende indikator, der kombinerer foranstaltninger af indkomst per indbygger, uddannelsesniveau, alder 15 år eller ældre, og den samlede fertilitet priser. 39 , 42 - 46 Denne indikator er opdateret for hver GBD runde. Den nuværende sociodemographic index (SDI) blev anvendt til at sammenligne observerede mønstre af sundhed, tab af forventede mønstre for lande eller steder med lignende SDI-scores. SDI blev beregnet på samme måde som beregningen af indeks for menneskelig udvikling for at forbedre forklarlig. Hver komponent af SDI blev vægtet lige, og skaleret (interval, 0 laveste observerede værdi under 1980-2016 til 1 højeste observerede værdi under 1980-2016). I Usa i 2016, SDI varierede fra 0.874 i Mississippi for at 0.978 i Washington, DC (global SDI værdier i 2016 varierede fra 0.
268 i Somalia til at 0.978 i Washington, DC).

Nepal havde i alt 123 hospitaler, atten sundhedscentre, og 816 sundhed indlæg i 1990. Der var en hospital seng til hver 4,283 personer, en forbedring, da 1977, hvor der var en hospital seng til hver 6,489 personer. Antallet af læger i alt 879 i 1988, eller en læge til rådighed for omkring 20.000 mennesker. For den samme periode, andet medicinsk personale i prisen 601 sygeplejersker, 2,062 assistent sygeplejersker og jordemødre, 2,790 senior og assistent ekstra sundhedspersonale og sundheds-assistenter, og 6,808 villagebased sundhedspersonale.

Knogler og led af den skeletal system er grundlaget, der gør bevægelse mulig.
Mange almindelige sygdomme påvirke skelet systemet, og kan være invaliderende. Gigt omfatter omkring 100 lidelser, der fører til nedbrydning af leddene, der er forbundet med smerte og tab af funktion.

Slidgigt er den mest almindelige form af sygdommen blandt Amerikanerne. Centers for Disease Control og Forebyggelse fastslår, at gigt er den hyppigste årsag til invaliditet i Usa. Cirka 23 millioner Amerikanske voksne rapport begrænsninger i deres aktiviteter, på grund af gigt.

KOL eller Kronisk Obstruktiv lungesygdom faktisk refererer til en gruppe af lunge sygdomme. Blokering af luftstrømmen, som patienten udånder bliver et problem at gøre den ren og skær handling med at trække vejret mere og mere af en udfordring.

Selv om KOL er en førende årsag til død i de fleste dele af verden, er det i de fleste tilfælde en unødig sygdom. KOL er normalt forårsaget af en langvarig rygning. Almindelige symptomer er åndenød, kronisk hoste, trykken i brystet område, og hvæsende vejrtrækning. Dog, undertiden en person, der lider af KOL kan også begynde at hoste blod op. Dette symptom kan være meget alarmerende.